GRATIS FRAGT PÅ KØB OVER 499,-
1-2 DAGES LEVERING
4,7 PÅ TRUSTPILOT
14 DAGES RETURRET

Hvem er vi

Buur Butik

Buur Ting & Tøj er en tøjbutik og livstilsbutik, hvor man kan finde lækkert modetøj til kvinder, masser af accessories, smykker og sko samt brugskunst og interiør.
Hos os finder du nogle af de helt store danske kvalitetsmærker som Mos Mosh, Masai, Part Two, Co'couture, Rue de Femme, Sibin Linnebjerg, Shoe the Bear, Pavement og mange flere. Derudover har vi et stort udvalg af Birkenstock, accessories fra Becksöndergaard, Black Colour og Depeche, smykker fra Pernille Corydon og skønne hudplejeprodukter fra Meraki.

Buur Ting & Tøj ligger på solskins-øen Samsø, og det er her i Tranebjerg, øens hovedstad, at vi siden 2011 har haft vores fysiske butik. Her kan man også finde brugskunst og interiør fra bl.a. House Doctor, Nordal og Bloomingville.

Buur Kaffebar

I forbindelse med butikken har vi Buur Kaffebar, der ligger lige ud til byens hyggelige torv; Anton Rosens Plads. Her serverer vi øens bedste kaffe, forskellig kage og om sommeren også gammeldags isvafler. Kombinationen af butik og kaffebar i ét giver en rigtig god og hyggelig atmosfære og vi nyder at hygge om vores gæster og yde den bedste service.

Følg os på Facebook og Instagram og vær opdateret om det sidste nye i butik og webshop, og deltag i konkurrencer med lækre præmier.

 

Buur Ting & Tøj Eva og Pernille Buur Kaffebar