GRATIS FRAGT PÅ KØB OVER 499,-
1-2 DAGES LEVERING
4,7 PÅ TRUSTPILOT
14 DAGES RETURRET

Handelsbetingelser

KØB RETURFRAGT - NEMT OG BILLIGT
Print-selv label kun 39,-
→ Bestil returlabel

HUSK at gøre dette inden for 14 dage, fra du har modtaget dine varer.

Generelle oplysninger

Buursamsoe.dk ejes og administres af Buur - Ting & Tøj ApS, CVR-nr. 30903404.
Buur Ting & Tøj
Langgade 3, Tranebjerg 
DK-8305 Samsø

Tlf.:  +45 5389 0898
Mail:  kontakt@buursamsoe.dk
Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser er gældende for køb af varer på buursamsoe.dk til levering i Danmark med mindre andet er aftalt på skrift.
Du kan altid kontakte os I kundeservice på hverdage mellem kl. 10.00 - 17.00, og vi besvarer mails indenfor 24 timer på hverdage.

Bestilling

Buursamsoe.dk har åbent 24 timer i døgnet, og hos os kan du altid handle online. Du skal være fyldt 18 år for at handle hos os. Er du under 18 år, skal du have samtykke fra en forælder eller værge.

Sådan handler du hos os:
For at foretage et køb hos os, skal du igennem 5 trin:

 1. Find den eller de varer du ønsker, og læg dem i indkøbskurven. Gå herefter til kassen.
 2. Indtast dine personlige oplysninger.
 3. Vælg forsendelses-/betalingsmåde.
 4. Godkend vores handelsbetingelser og persondatapolitik.
 5. Tjek at alle oplysninger er korrekte på opsamlingssiden, og godkend købet.

Ønsker du din ordre pakket ind til gave, så gør vi det gerne for dig. Oplys os blot i kommentarfeltet ved bestilling.

Priser

Alle produktpriser hos buursamsoe.dk er angivet i danske kroner (DKK) og inklusiv moms og afgifter, men eksklusiv forsendelse.

Betaling

Vi tager imod følgende betalingsmetoder og vi hæver altid først pengene når dine varer afsendes..

 • Dankort / VISA-Dankort
 • VISA
 • VISA Electron
 • MasterCard
 • Maestro
 • American Express
 • JCB
 • MobilePay Online
 • Gavekort

Vi opkræver ikke gebyr for betaling med betalingskort, MobilePay Online eller gavekort. Når du har bestilt og betalt dit køb hos os, modtager du en ordrebekræftelse fra os, som er den gældende og bindende købsaftale.

Betaler du med internationalt betalingskort, reserveres beløbet med det samme. Pengene er reserveret på dit kort eller konto, indtil vi hæver beløbet når varen afsendes, eller indtil pengene bliver frigivet ifølge aftale med din kortudsteder. 

Du kan læse mere om reglerne for dit specifikke kort hos din kortudsteder.

Fragt

Alle varer sendes i Danmark med PostNord og GLS til et Posthus/Pakkeshop efter dit eget valg eller til din private adresse.
Leveringstid er 1-3 hverdage, der kan dog forekomme længere leveringstid i forbindelser med kampagner og udsalgsperioder. Vi leverer i øjeblikket kun i Danmark, ønskes forsendelse til andet land, skal der tages skriftlig kontakt på mail kontakt@buursamsoe.dk.

Fragtfri levering
Buursamsoe.dk tilbyder fragtfri levering ved alle køb over 499,- i Danmark til valgfri Posthus/Pakkeshop. Ved køb under 499,- ligger fragtprisen fra 39,- til 59,-.

Track & Trace
GLS
Alle pakker kan spores via GLS hjemmeside her: Find GLS pakke
PostNord
Alle pakker kan spores via PostNord hjemmeside her: Find PostNord pakke

Køb og afhent i vores butik på Samsø
Køb online og vælg at hente din bestilling i butikken. Husk at medbringe din online kvittering ved afhentning.

Åbningstider
Mandag - fredag kl. 10.00 - 17.00
Lørdag kl. 10.00 - 14.00
Søndag LUKKET

Ombytning

Vi tilbyder som udgangspunkt ikke ombytning. Hvis du ønsker en vare i en anden størrelse, farve eller noget helt tredje, skal du sende varen retur til os og efterfølgende lave en ny ordre på vores webshop. Er du i tvivl, er du altid velkommen til at kontakte os.

Fortrydelsesret og returnering

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare. Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til kontakt@buursamsoe.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne. Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen eller undlade at hente den. 

Uafhentede pakker
Hvis du undlader at hente pakken i pakkeshoppen, og pakken derfor sendes retur til os, skal du betale de direkte omkostninger, som fragtfirmaet pålægger os for returneringen. 
Ønsler du at få pakken genfremsendt, skal du selv betale for fragten. . 

Fortrydelse af en del af købet
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.
Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering
Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.
Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.
Pakker der sendes til pakkeshops vil blive returneret til dig. 


Ingen fortrydelsesret
Disse aftaler kan ikke fortrydes:
Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen.

Varens stand, når du sender den retur
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du ikke kan få nogle penge tilbage.
Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til:
Buur Ting & Tøj
Langgade 3, Tranebjerg 
DK-8305 Samsø

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen. 
Pakker der sendes til pakkeshops vil blive returneret til dig. 

Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse.   

Køb returfragt og PRINT-SELV label til 39,-  → Bestil returlabel
HUSK at gøre dette inden for 14 dage, fra du har modtaget dine varer.

Reklamationsret

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb. Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder. Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Inden varen returneres, kontakt venligst os på telefon +45 5389 0898 eller mail kontakt@buursamsoe.dk. Du skal beskrive fejlen, oplyse om ordrenummer/kvittering samt vedhæfte et par billeder af fejlen. Vi vender tilbage hurtigst muligt med en løsning

Varen sendes til:
Buur Ting & Tøj
Langgade 3, Tranebjerg 
DK-8305 Samsø
Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.
Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os: Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Buur – Ting & tøj ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Vi samarbejder derudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.
Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på buursamsoe.dk er buur Ting & Tøj ApS.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: kontakt@buursamsoe.dk.

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte os pr. mail: kontakt@buursamsoe.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Nævnenes Hus Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.100,- DKK og højst 100.000,- DKK. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720,- DKK. Det koster et gebyr at få klagen behandlet. 

Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratid på behandlet din sag hos e-mærket - uanset beløbets størrelse. Læs mere her.


Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - www.ec.europa.eu/odr.

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)  

Til:
Buur Ting & Tøj
Langgade 3, Tranebjerg 
DK-8305 Samsø

Tlf.:  +45 5389 0898
Mail:  kontakt@buursamsoe.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser: __________________________________________________________________________________  

Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________
Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________
Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________
Forbrugerens underskrift: _________________________________________      Dato: _________________
(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)


Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 11.12.2023.